14:10, De eerste: “Red Roses”. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dag na dag verschenen dagelijkse series zoals ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ op tv Toeschouwers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 14 september. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor maandag 14 september.

Tot Bruno’s vreugde is Gitte klaar voor een nieuw begin en de twee zijn verliefd op het plannen van een toekomst samen. Nu wil Bruno de verkoop van de boerderij snel aan Gregor overbrengen. Maar Judith ontdekt dat Gregor de boerderij wil verkopen aan een frackbedrijf. Vivien wil Simon terugwinnen. Ze maakt het daarom voor zijn ogen ‘uit’ met Anton, maar haar plan mislukt: Simon eist de verzoening van de twee. Robert is gealarmeerd omdat hij Vanessa na een vreemd telefoontje niet meer kan bereiken en ook niet weet waar ze is. Als hij erachter komt dat ook Cornelia is verdwenen, gaat hij ze zoeken.

Christoph is succesvol: de gemeente heeft de oldtimerrally inmiddels goedgekeurd. Ariane besluit zich dan om te draaien en zet zich in voor het verschijnen van de “Fürstenhof” als de officiële organisator. Sina wil niet toegeven dat Eva haar zou hebben gemanipuleerd, maar de ontmoeting met de nieuwe huiseigenaren opent haar ogen. Saskia realiseert zich op een heel dichtbij moment met Jakob aan wie haar hart toebehoort. Wie heeft ze gekozen – Jakob of Bambi? De bewoners van het flatgebouw hebben per ongeluk de auto van Benedikt beschadigd tijdens het verplaatsen van meubels. Om stress te vermijden, nam Conor zijn toevlucht tot een riskant plan.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *