14:10, De eerste: “Red Roses”. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dag na dag verschenen dagelijkse series als ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ op tv Toeschouwers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 9 september. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor woensdag 9 september.

Vivien is diep teleurgesteld als de gehoopte salarisverhoging in het water valt. David overtuigt haar om toch een ondernemingsraad op te richten – Gunter is er niet enthousiast over. Astrid en Alex zijn pas verloofd, maar kunnen nauwelijks genieten van hun geluk in de drukte van de gebeurtenissen: nadat Gunter ontslag heeft genomen bij het kopen van de boerderij, condenseert het bewijs van een verkeerd spel door Henning. Als Steffen hoort wat Franzi deed onder invloed van medicijnen, is hij ontzet. Hij wilde niet dat het zover zou komen! Als Franzi weer helder in haar hoofd is, wil ze haar excuses aanbieden aan Tim voor haar gedrag. Maar hij is zo geschokt dat hij het incident aan de aandeelhouders meldt.

Paul heeft een verrassing voor Michelle voorbereid in een berghut en de twee brengen samen een romantische nacht door. Op de avond voor de begrafenis van Jana mist Leni haar moeder meer dan ooit. In een dronken toestand neemt ze een fatale beslissing. Vivien wil ondanks haar containerverbod het goede blijven doen. Met steun van andere mensen uit Schillerallee zet ze een nieuw, juridisch project op.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *