U weigert geen verzoek van een terminator. Er is hier nieuws over sterren.

Op Reddit plaatste een fan een met de hand gesneden pijp met het gezicht van Arnold Schwarzenegger als terminator. De acteur kreeg hier lucht van en deed er alles aan om de pijp te bemachtigen. Nu heeft hij het thuis als een kostbaar fancadeau. Arnold Schwarzenegger heeft vaak genoeg bewezen dat hij in nauw contact staat met zijn fans. Nu heeft de ex-gouverneur van Californië een fan op Reddit veel plezier gegeven door een handgesneden pijp van hem te kopen. De gebruiker met de naam RadonLab had de foto van een artistiek gesneden Terminator-pijp op het forum geplaatst, die hij speciaal voor de verjaardag van Schwarzenegger had gemaakt.

Toen Arnold Schwarzenegger vroeg of hij de pijp kon kopen, antwoordde RadonLab gul: “Ik zou je deze pijp willen geven. Het zou een grote eer voor me zijn. Hoe kan ik contact met je opnemen?” De ex-Terminator beloofde toen dat hij hem als bedankje een gesigneerde foto van zichzelf en de pijp zou sturen. Zo gezegd zo gedaan: Radon stuurde zijn idool het speciale cadeau en Arnie reageerde met een foto. Als bewijs plaatste de kunstenaar de foto van de 73-jarige die in zijn keuken de unieke pijp rookte. Daaronder staat: “Aan Radon, bedankt voor de geweldige pijp. Arnold Schwarzenegger.” Op Reddit herhaalde de sympathieke acteur zijn dankbaarheid: “Ik hou van haar. Je bent erg getalenteerd, ik kan je niet genoeg bedanken.” Radon antwoordde aangeraakt: ‘Je hebt waarschijnlijk niet alleen mijn dag gered, maar mijn hele leven. Dank je, het is pure magie voor mij om je mijn werk te zien doen. Ik kan het nog steeds niet echt geloven.’ © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *