Dat zegt Judith Williams. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Alle vijf leeuwen probeerden een deal te vinden met Jennifer Baum-Minkus in de Vox-oprichtershow “Die Höhle der Löwen”. Maar de deal ging niet door na de uitzending. Wat zit er achter? Jennifer Baum-Minkus presenteerde haar product “gitti” op maandag (31 augustus) in de openingsaflevering van het nieuwe seizoen van de Vox-oprichtershow “Die Höhle der Löwen”. Alle vijf leeuwen wilden investeren – dat is nog nooit gebeurd in de geschiedenis van de show. Er is een deal gesloten met Judith Williams en Dagmar Wöhrl. Maar het barstte nog steeds na de show. De “Bild” bevestigde oprichter Jennifer Baum-Minkus dat de deal “om verschillende redenen niet tot stand is gekomen na een levendige discussie met Judith Williams”. De algehele deal, inclusief de betrokkenheid van Dagmar Wöhrl, “werd niet geïmplementeerd.”

Judith Williams zei over de “Stern”: “Na onze deal voor de camera wilde oprichter Jenni Baum-Minkus een veel hogere beoordeling krijgen in de daaropvolgende discussies. Dat is absoluut legitiem, maar mijn team en ik besloten het niet te doen. ” Volgens informatie van de krant “Bild” had ook de houdbaarheid van de nagelkleur voor problemen moeten zorgen. De oprichter legde onder meer uit: “We werken constant aan het verbeteren van onze producten. Onze gemeenschap is in dit opzicht de belangrijkste feedbackgever en de wens naar langhoudende nagellak is daar vaak ontstaan.” Jennifer Baum-Minkus zei dat met een nieuwe formule die deze zomer werd gelanceerd “tot 77 procent plantaardig” en correct gebruikt, de kleur “vijf dagen op je nagels blijft”.

Jennifer Baum-Minkus haalt veel positieve punten uit de ervaring met “Die Höhle der Löwen” ondanks de verbroken deal: “Judith Williams en Dagmar Wöhrl zijn absolute experts. Het is geweldig dat ik twee zulke sterke vrouwen leer kennen. kon.” Door deel te nemen aan de show werd haar merk bovendien gepresenteerd aan “een miljoenenpubliek”. © 1 & 1 Mail & Media / spot on nieuws

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *