Emotioneel statement: Larry King neemt afscheid. Er is hier nieuws over sterren.

De Amerikaanse talkmaster Larry King rouwt: zoals de presentator op Facebook aankondigde, verloor hij deze zomer in zeer korte tijd twee van zijn kinderen. Talklegende Larry King vierde groot succes met zijn programma “Larry King Live” op CNN van 1985 tot 2010, en interviewde zelfs enkele Amerikaanse presidenten. De 86-jarige is nog steeds actief in de showbusiness. De journalist deelde nu de privé-slagen van het lot die hem in de zomer van 2020 op Facebook ontmoetten. Daar bevestigde hij dat hij dit jaar in zeer korte tijd twee van zijn kinderen had verloren: zoon Andy King en dochter Chaia King.

“Met grote droefheid en het gebroken hart van een vader erken ik het recente verlies van twee van mijn kinderen, Andy King en Chaia King”, begint de showlegende. Beiden waren goede zielen en zouden zeer gemist worden. King gaf ook commentaar op de omstandigheden van overlijden: Andy stierf onverwachts aan een hartaanval op 28 juli. Hij verloor zijn dochter Chaia op 20 augustus, kort nadat bij haar longkanker was vastgesteld. Het voelt zo verkeerd om de twee te verliezen, legt King uit in de verklaring: “Geen enkele ouder zou een kind moeten hoeven begraven.” King bedankt hem voor de vele goede wensen van zijn fans. Op dat moment hadden hij en zijn gezin echter wat tijd en rust nodig om te genezen. “Bedankt voor je begrip”, besluit King zijn post.

De presentatrice is in het verleden acht keer getrouwd, met Andy’s en Chaia’s moeder Alene Akins zelfs twee keer. Larry King heeft drie zonen uit andere relaties. © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *