Jenny Frankhauser: “Soms heb je gewoon een tweede poging nodig”. Er is hier nieuws over sterren.

Liefdescomeback met Jenny Frankhauser: ze heeft een relatie met haar ex-vriend Steffen König nadat de twee officieel uit elkaar gingen in februari. Toen Jenny Frankhauser nog in de “Celebrity Big Brother” -container zat, was Iris Klein al aan het kletsen: haar dochter was niet langer vrijgezel, maar “gelukkig verliefd”. Tot dusverre was het echter nog een geheim wie de gelukkige is. Nu sprak Jenny Frankhauser en onthulde: het is haar ex-vriendje Steffen König uit Ludwigshafen.

De zus van tv-actrice Daniela Katzenberger plaatste een “verhaal” van haar geliefde op de motor en hun honden op Instagram en schreef: “Mijn eigen kleine gezin.” Eerder legde de jungle queen uit 2018 in een vragenuur op Instagram de love comeback uit na haar vertrek: “Soms heb je gewoon een tweede poging nodig om te weten dat je bij elkaar hoort”. Tijdens haar tijd in de tv-container “miste Steffen haar heel erg” en dat bracht de twee nog meer samen. De twee gingen half februari uit elkaar. Frankhauser postte toen: “Ik hoop dat het de laatste teleurstelling was.” © 1 & 1 Mail & Media / spot on nieuws

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *