14:10, De eerste: “Red Roses”. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dag na dag verschenen dagelijkse series zoals ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ op tv Toeschouwers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 20 augustus. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor donderdag 20 augustus.

Anton komt op voor Pia als ze wordt lastig gevallen door haar rolstoel. Toen hij een livestream van haar favoriete band voor haar in huis bracht, was Pia dolgelukkig. Toevallig ontdekt Gregor in een e-mail dat Judith ontvangt dat er blijkbaar enorme aardgasvoorraden zijn onder de Maiwald-boerderij. Hij maakt een plan. Franzi en Steffen blijven geloven in hun “Spatzl” en willen ze niet door tegenslagen laten vallen. Maar Franzi’s dubbele diensten in het hotel maken de onderneming moeilijker dan verwacht.

Een wereld stort in voor Lucy als Paul haar liefde niet meer beantwoordt. Bela van alle mensen beseft Lucy’s verdriet en het verscheurt zijn hart. Rufus aanvaardt in zijn wanhoop impulsief het aanbod van Lili om met haar en Romy naar Afrika te verhuizen. Zal Rufus Keulen werkelijk verlaten? Wanneer Ringo zich vervolgd voelt, krijgen hij en Easy ruzie over de bereidheid van Ringo om zorg te pleeggen, maar dan blijkt Ringo’s paranoia gerechtvaardigd.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *